• img_1.png
 • img_2.png
 • img_3.png
 • img_4.png

За нас

Компанијата ТЕНЗОР ДООЕЛ - Скопје е основана во 1999 година и е во приватна сопственост. Сопственик и управител на компанијата е Д-р Габриела Арсова Милошевска, дипл.маш.инж. Седиштето и производствениот погон на компанијата се во с.Орман, а изложбениот простор е на ул.Владимир Комаров 18б, лок.6 во Аеродром, Скопје.

Планирајте го Вашето енергетско домаќинство !

Старите прозорци „горат “ многу пари. Темата „топлинска изолација“ игра голема улога во време на постојано зголемување на цените на енергенсите и законсите барања за енергетска ефикасност. Имено, колку е подобро изолиран Вашиот објект, толку помалку енергија ќе биде потребна за загревање. А енергијата која не е потребна и не се троши, немора ни да чини пари. Но кај новите прозорци, не игра само топлинската изолација голема улога. Сакаме истовремено да бидеме заштитени од кражба а и да ја избегнеме надворешната бука. Помал напор при нега и хигиена на како и слободата на избор на форми и бои, че донесе уште поголемо задоволство. Накусо: индивидуално совршено решение за иднината. За краток преглед, на следниве страни ќе преставиме прозорскии систеи за врати 
 
Кој систем ќе Ви одговорара? 
Јавете се и закаѓете термин. Ние ќе ве соватуваме бесплатно и ќе го најдеме идеалното решение за Вас. .

             

Основна дејност на компанијата е производство и монтажа на:

 • ПВЦ прозорци и врати
 • алуминиумски прозорци и врати
 • полуструктурални и структурални фасади
 • поликомпозитни алуминиумски фасади
 • секаков вид застаклување
 • сигурносни врати
 • противпожарни врати
 • врати за специјална намена
 • челични конструкции
 • поликарбонатни покривачки работи
 • разни браварски работи
 • други градежно-занатски работи
 • алуминиумски ролетни
 • комарници

Travel Turne Tranzito