За Нас

 

Почитувани Корисници,
 
Компанијата ТЕНЗОР ДООЕЛ - Скопје е основана во 1999 година и е во приватна сопственост. Сопственик и управител на компанијата е Д-р Габриела Арсова Милошевска, дипл.маш.инж. Седиштето и производствениот погон на компанијата се во с.Орман, а изложбениот простор е на ул.Владимир Комаров 18б, лок.6 во Аеродром, Скопје.
 
 
 
 
 
 
Основна дејност на компанијата е производство и монтажа на:
 • ПВЦ прозорци и врати
 • алуминиумски прозорци и врати
 • полуструктурални и структурални фасади
 • поликомпозитни алуминиумски фасади
 • секаков вид застаклување
 • сигурносни врати
 • противпожарни врати
 • врати за специјална намена
 • челични конструкции
 • поликарбонатни покривачки работи
 • разни браварски работи
 • други градежно-занатски работи
 • алуминиумски ролетни
 • комарници
 
Техничка опременост на компанијата:
 • Машинска линија за производство на ПВЦ и алуминиумски прозорци и врати: ЕЛУМАТЕЦ-Германија.
 • Лагер на профили, добавувач: РЕХАУ-Германија и АЛУМИЛ-Грција.
 • Машини и опрема за производство на сигурносни и противпожарни врати.
 • Товарни и патнички возила.
 • Опрема за административно-деловна активност.
 
Travel Turne Tranzito